Krůtí steak v pepřové omáčce, zelenina na slanině 325 g

119 Kč 36,62 Kč / 100 g

Detailní informace

Vysoká kvalita
Vysoká kvalita
Jezte kvalitně každý den Tradice poctivé domácí kuchyně
Široký sortiement
Široký sortiment
Jídla české i světové kuchyně
Stravování pro každého
Ideální řešení stravování
pro jednotlivce, pro rodiny i pro firmy
Rychlá příprava
Rychlá a snadná příprava
během několika minut v mikrovlnné troubě nebo na sporáku

Detailní popis produktu

Složení a alergeny:

krůtí maso 32%, mléko*, smetana*, částečně ztužené rostlinné tuky a oleje (palmový, řepkový)(mléko)*, pšeničná mouka*, paprika mletá, směs koření, jedlá sůl, barevný pepř, chilli; zelenina 42,5% (fazolové lusky, baby karotka), anglická slanina 2% (vepřová slanina, sůl, dextróza, trifosforečnany - sodný a draselný, polyfosforečnany, cukr, koření, octany sodné, dusitan sodný, erythorban sodný, propylgallát), slanina 1% (vepřové sádlo, sůl, kouř z bukového dřeva), směs koření (celer)*, jedlá sůl, pepř černý; (*alergeny)

 
Ohřev:

Před ohřevem propíchněte vrchní obal ve všech částech. Doporučujeme ohřev v mikrovlnné troubě 3 - 4 min. při výkonu 750 - 1000 W. Přílohu ohřívejte samostatně 2 - 4 min. Pro zkrácení doby ohřevu je možno pokrm rozmrazit v chladícím zařízení při T max. 4°C. Čas ohřevu se tím zkrátí přibližně na polovinu, datum spotřeby pak bude 5 dní od počátku procesu rozmrazování. Rozmražený pokrm se nesmí znovu zmrazovat!

 
Výživové údaje ve 100g/100ml:

Energie 507 kJ/121 kcal (v porci 1647 kJ/394 kcal); Tuky 6,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,4 g; Sacharidy 6,4 g z toho cukry 1,0 g; Bílkoviny 11,0 g; Sůl 0,73 g

Skladovací podmínky:
Mrazící box:           -18 °C / datum minimální trvanlivosti uveden na obale
Chladnička:             do +4 °C / trvanlivost 5 dní od počátku rozmrazení
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
 
Prodávající:
CERALL a.s.
Prosecká 24, 180 00 Praha 8

Doplňkové parametry

Kategorie: HOTOVÁ MRAŽENÁ JÍDLA NABÍDKA
Hmotnost: 0.325 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: