Svíčková na smetaně, houskový knedlík 430 g

119 Kč 27,67 Kč / 100 g

Detailní informace

Vysoká kvalita
Vysoká kvalita
Jezte kvalitně každý den Tradice poctivé domácí kuchyně
Široký sortiement
Široký sortiment
Jídla české i světové kuchyně
Stravování pro každého
Ideální řešení stravování
pro jednotlivce, pro rodiny i pro firmy
Rychlá příprava
Rychlá a snadná příprava
během několika minut v mikrovlnné troubě nebo na sporáku

Detailní popis produktu

Složení a alergeny:
voda, hovězí maso 28%, zeleninová směs (mrkev, celer*, petržel), smetana* 6,5%, pšeničná mouka*, cukr, slunečnicový olej, cibule, hořčice (voda, hořčičné semeno*, ocet, cukr, sůl, koření, kurkuma), slanina (vepřové sádlo, sůl, kouř z bukového dřeva), ocet (ocet kvasný lihový, voda, barvivo amoniakový karamel), směs koření, částečně ztužené rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový) (mléko)*, sůl, pepř černý, nové koření, bobkový list, tymián; knedlík 34% (pšeničná mouka*, voda, droždí, žemle 3,2% - pšenice*, vejce*, sůl, kurkuma, slunečnicový olej); (*alergeny)


Ohřev
Před ohřevem propíchněte vrchní obal ve všech částech. Doporučujeme ohřev v mikrovlnné troubě 6 - 9 min. při výkonu 750 - 1000 W. Přílohu ohřívejte samostatně 2 - 3 min. Pro zkrácení doby ohřevu je možno pokrm rozmrazit v chladícím zařízení při T max. 4°C. Čas ohřevu se tím zkrátí přibližně na polovinu, datum spotřeby pak bude 5 dní od počátku procesu rozmrazování. Rozmražený pokrm se nesmí znovu zmrazovat!


Výživové údaje ve 100g/100ml
Energie 790 kJ/189 kcal (v porci 3397 kJ/811 kcal); Tuky 5,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,6 g; Sacharidy 25,6 g z toho cukry 1,0 g; Bílkoviny 9,0 g; Sůl 0,65 g

Skladovací podmínky:
Mrazící box:           -18 °C / datum minimální trvanlivosti uveden na obale
Chladnička:             do +4 °C / trvanlivost 5 dní od počátku rozmrazení
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
 
Prodávající:
CERALL a.s.
Prosecká 24, 180 00 Praha 8

Doplňkové parametry

Kategorie: HOTOVÁ MRAŽENÁ JÍDLA NABÍDKA
Hmotnost: 0.43 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: