Zelná polévka s klobásou 330g
Kód: 2003Vysoká kvalita
Jezte kvalitně každý den
Tradice poctivé domácí kuchyně
Široký sortiment
Jídla české i světové kuchyně
Ideální řešení každodenního stravování bez vaření
pro jednotlivce, pro rodiny i pro firmy
Hotová jídla v krabičce Rychlá a snadná příprava
během několika minut
v mikrovlnné troubě nebo na sporáku
Detailní popis produktu
Zmrazený hotový pokrm
Složení a alergeny:
voda, kosti, kysané zelí 15% (zelí, voda, jedlá sůl, kmín), brambory, klobása 6% (vepřové maso 58 %, hovězí maso 32 %, voda, vepřová kůže, koření, pepř, koriandr, cukr, sůl, vepřové střevo), pšeničná mouka*, cibule, slanina (vepřové sádlo, sůl, kouř z bukového dřeva), maggi (voda, jedlá sůl, látky zvýrazňující chuť a vůni L-glutaman sodný, sodné soli, kvasný ocet, dextróza, kvasničný extrakt, aroma, stopy celeru*), paprika mletá, směs koření (celer)*, hovězí bujon (sůl, cukr, hovězí extrakt, sójový hydrolyzát*, cibule, bramborový škrob, palmový tuk, maltodextrin, syrovátka*, koření, zeleninové aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová, protispékavá látka fosforečnany vápenaté), pepř černý, nové koření, kmín, bobkový list, jedlá sůl; (*alergeny)
Ohřev:
Před ohřevem propíchněte vrchní obal ve všech částech. Doporučujeme ohřev v mikrovlnné troubě 5 - 6 min. při výkonu 750 - 1000 W. Pro zkrácení doby ohřevu je možno pokrm rozmrazit v chladícím zařízení při T max. 4°C. Čas ohřevu se tím zkrátí přibližně na polovinu, datum spotřeby pak bude 5 dní od počátku procesu rozmrazování. Rozmražený pokrm se nesmí znovu zmrazovat!
Výživové údaje ve 100g/100ml
Energie 253 kJ/61 kcal (v porci 835 kJ/200 kcal); Tuky 3,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g; Sacharidy 5,0 g z toho cukry 0,4 g; Bílkoviny 1,7 g; Sůl 0,64 g
Skladovací podmínky:
Mrazící box: -18 °C / datum minimální trvanlivosti uveden na obale
Chladnička: do +4 °C / trvanlivost 5 dní od počátku rozmrazení
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
CERALL a.s.
Prosecká 24, 180 00 Praha 8
Doplňkové parametry
Kategorie: | POLÉVKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.33 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář